Психологічний супровід дітей всіх вікових категорій

3 хвилин на прочитання
0
Психологічний супровід дітей всіх вікових категорій

Зокрема, з дітьми групи раннього та молодшого віку проведена розвиваюча робота М.Є.Троїцької «Разом весело рости», та Л.Сирота, Н.Галич «Розвиток дрібної моторики дітей раннього віку», яка сприяла полегшенню процесу адаптації дошкільнят та загальної і дрібної моторики.

З метою розвитку емоційної сфери з дітьми середнього віку проведена розвиваюча робота за програмою Н.П.Слободняк, С.В.Крюкової «Дивуюсь, злюсь, боюсь, радію і хвалюсь», яка познайомила дошкільнят зі світом людських емоцій.

З дітьми групи компенсую чого типу з метою полегшення адаптаційного процесу була проведена розвиваюча робота за програмоюС.В.Крюкової «Давайте жити дружно»; та корекційно- розвиваюча робота, яка була спрямована на розвиток емоційно – вольової, пізнавальної, комунікативної, особистісної сфери.

З метою розвитку психічних процесів, мисленнєвих операцій, аналізу, підготовки руки до письма, набуття комунікативних вмінь і навичок для подальшого навчання в школі, з дітьми старшого віку проведена розвиваюча робота за програмою В.Виготної «Дошколярик».

Ранній та молодший вік

Середня та старша логопедія

Залиш коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *