

Організація харчування
В дошкільному закладі організовано раціональне, збалансоване, трьохразове харчування дітей згідно Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої наказом МОН України від 17.04.2006 року №298/227 та зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 05.05.2006 року №523/12397.
Контроль за харчуванням починається з моменту складання меню і продовжується на всіх етапах приготування їжі. Здійснення контролю за харчуванням проводиться щоденно і включає аналіз харчування на фізіологічну повноцінність під час складання меню-розкладки, контроль за якістю продуктів, які надходять, дотримання норм закладки продуктів і виходу страв, технології приготування, якості приготування їжі.

Лютий 2022











Previous image
Next image
Сiчень 2022




















Previous image
Next image
Грудень 2021




















Previous image
Next image
Листопад 2021





Previous image
Next image
Жовтень 2021



















Previous image
Next image
Вересень 2021



















Previous image
Next image
Серпень 2021













Previous image
Next image
Липень 2021



Previous image
Next image
Червень 2021
















Previous image
Next image
Травень 2021










Previous image
Next image
Квітень 2021












Previous image
Next image
Березень 2021













Previous image
Next image
Лютий 2021














Previous image
Next image
Січень 2021








Previous image
Next image
Листопад 2020














Previous image
Next image
Жовтень 2020















Previous image
Next image
Вересень 2020













Previous image
Next image