

Організація харчування
В дошкільному закладі організовано раціональне, збалансоване, трьохразове харчування дітей згідно Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої наказом МОН України від 17.04.2006 року №298/227 та зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 05.05.2006 року №523/12397.
Контроль за харчуванням починається з моменту складання меню і продовжується на всіх етапах приготування їжі. Здійснення контролю за харчуванням проводиться щоденно і включає аналіз харчування на фізіологічну повноцінність під час складання меню-розкладки, контроль за якістю продуктів, які надходять, дотримання норм закладки продуктів і виходу страв, технології приготування, якості приготування їжі.

Лютий 2022











Попередній
Наступна
Сiчень 2022




















Попередній
Наступна
Грудень 2021




















Попередній
Наступна
Листопад 2021





Попередній
Наступна
Жовтень 2021



















Попередній
Наступна
Вересень 2021



















Попередній
Наступна
Серпень 2021













Попередній
Наступна
Липень 2021



Попередній
Наступна
Червень 2021
















Попередній
Наступна
Травень 2021










Попередній
Наступна
Квітень 2021












Попередній
Наступна
Березень 2021













Попередній
Наступна
Лютий 2021














Попередній
Наступна
Січень 2021








Попередній
Наступна
Листопад 2020














Попередній
Наступна
Жовтень 2020















Попередній
Наступна
Вересень 2020













Попередній
Наступна