Організація харчування

Організація харчування

В дошкільному закладі організовано раціональне, збалансоване, трьохразове харчування дітей згідно Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої наказом МОН України від 17.04.2006 року №298/227 та зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 05.05.2006 року №523/12397.

Контроль за харчуванням починається з моменту складання меню і продовжується на всіх етапах приготування їжі. Здійснення контролю за харчуванням проводиться щоденно і включає аналіз харчування на фізіологічну повноцінність під час складання меню-розкладки, контроль за якістю продуктів, які надходять, дотримання норм закладки продуктів і виходу страв, технології приготування, якості приготування їжі.

Сiчень 2022

Грудень 2021

Листопад 2021

Жовтень 2021

Вересень 2021

Серпень 2021

Липень 2021

Червень 2021

Травень 2021

Квітень 2021

Березень 2021

Лютий 2021

Січень 2021

Листопад 2020

Жовтень 2020

Вересень 2020