

Організація харчування
В дошкільному закладі організовано раціональне, збалансоване, трьохразове харчування дітей згідно Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої наказом МОН України від 17.04.2006 року №298/227 та зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 05.05.2006 року №523/12397.
Контроль за харчуванням починається з моменту складання меню і продовжується на всіх етапах приготування їжі. Здійснення контролю за харчуванням проводиться щоденно і включає аналіз харчування на фізіологічну повноцінність під час складання меню-розкладки, контроль за якістю продуктів, які надходять, дотримання норм закладки продуктів і виходу страв, технології приготування, якості приготування їжі.

Лютий 2022











Попереднє
Наступне
Сiчень 2022




















Попереднє
Наступне
Грудень 2021




















Попереднє
Наступне
Листопад 2021





Попереднє
Наступне
Жовтень 2021



















Попереднє
Наступне
Вересень 2021



















Попереднє
Наступне
Серпень 2021













Попереднє
Наступне
Липень 2021



Попереднє
Наступне
Червень 2021
















Попереднє
Наступне
Травень 2021










Попереднє
Наступне
Квітень 2021












Попереднє
Наступне
Березень 2021













Попереднє
Наступне
Лютий 2021














Попереднє
Наступне
Січень 2021








Попереднє
Наступне
Листопад 2020














Попереднє
Наступне
Жовтень 2020















Попереднє
Наступне
Вересень 2020













Попереднє
Наступне