

Організація харчування
В дошкільному закладі організовано раціональне, збалансоване, трьохразове харчування дітей згідно Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах, затвердженої наказом МОН України від 17.04.2006 року №298/227 та зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 05.05.2006 року №523/12397.
Контроль за харчуванням починається з моменту складання меню і продовжується на всіх етапах приготування їжі. Здійснення контролю за харчуванням проводиться щоденно і включає аналіз харчування на фізіологічну повноцінність під час складання меню-розкладки, контроль за якістю продуктів, які надходять, дотримання норм закладки продуктів і виходу страв, технології приготування, якості приготування їжі.

Лютий 2022











Сiчень 2022




















Грудень 2021




















Листопад 2021





Жовтень 2021



















Вересень 2021



















Серпень 2021













Липень 2021



Червень 2021
















Травень 2021










Квітень 2021












Березень 2021













Лютий 2021














Січень 2021








Листопад 2020














Жовтень 2020















Вересень 2020












